ຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ
ຄວາມເປັນສ່ວນຕົວຂອງການແຈ້ງເຕືອນ
ການແຈ້ງເຕືອນແບບ push ທີ່ສົ່ງມາຈາກເວັບໄຊທ໌ — ວິທີປິດແມ່ນຫຍັງ?
ວິທີປິດການແຈ້ງເຕືອນ
- ເປີດ "Notifications" ຫຼື "Site Settings" ໃນ Settings ຂອງ browser
- ເບິ່ງລາຍການເວັບໄຊທ໌ທີ່ໄດ້ຮັບອະນຸຍາດແຈ້ງເຕືອນ ແລະ ລຶບເວັບໄຊທ໌ທີ່ຕ້ອງການ