गोपनीयता

Notification र गोपनीयता

केही websites ले भ्रमण गर्दा notification अनुमति माग्छन्। त्यो अनुमति दिएपछि, अनपेक्षित समयमा notification देखा पर्न सक्छ — यसलाई रोक्नु सरल छ।

कसरी व्यवस्थापन गर्ने

बारम्बार सोधिने प्रश्नहरू

पहिल्यै दिएको अनुमति कसरी cancel गर्ने?

Browser को site settings खण्डबाट त्यो domain खोजेर notification अनुमति "Block" मा परिवर्तन गर्न सकिन्छ।

सम्बन्धित लेखहरू